Олександр Мінін взяв участь у Міжнародній гірничовидобувній конференції, а також у заходах Канадсько-української торгової палати

березень 2016

6-9 березня в Торонто пройшла щорічна Міжнародна гірничодобувна конференція “Prospectors & Developers Association of Canada” (PDAC), де вперше українські підприємства були представлені на Національному стенді, організованому ДП «Держзовнішінформ» за підтримки WTS Consulting/ АО «КМ Партнери».

1

Олександр Мінін, старший партнер, адвокат WTS Consulting/ АО «КМ Партнери» взяв участь у конференції в складі української делегації.

В рамках Національного стенду було, зокрема, проведено круглий стіл «Україна-Канада: перспективи добувної галузі та супутніх послуг».

Крім того, під час проведення конференції відбулися заходи в рамках діяльності Канадсько-української торгової палати.

Олександр Мінін взяв участь в обговоренні одного з найактуальніших питань – Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою, яку готують для підписання найближчим часом, а також низки робочих питань, пов’язаних із регуляторними та податковими аспектами.

В цілому ж програма складалася також із ділових зустрічей та заходів B2B для обміну знаннями й технологіями, а також для залучення інвестицій.

PDAC став найбільшим майданчиком для зустрічей фахівців, компаній та організацій, що займаються розвідкою та видобутком корисних копалин і консультуванням. У цьогорічному форумі взяли участь близько 1 тис. іноземних компаній і 23,5 тис. відвідувачів зі 100 країн світу.

IMG_0417
IMG_0539
* Фото надані ДП «Держзовнішінформ»