Олександр Мінін взяв участь у міжнародній конференції TOP FORUM UKRAINE

06 грудня 2017

04 грудня 2017 року відбулася міжнародна конференція TOP FORUM UKRAINE, що зібрала провідних експертів у сфері міжнародного інвестування та оподаткування, аудиту та фінансів, управління активами та ін.

Олександр Мінін, старший партнер , взяв участь у дискусії, під час якої обговорювалися питання глобальної деофшоризації, нові правила для бізнесу та необхідні кроки для залучення інвестицій в Україні.

Зокрема, Олександр розповів про виклики, що стоять перед Україною при входженні в еру цифрових технологій. Він окреслив неоднозначне місце нашої держави у цій ері, де в певних речах (наприклад, системі адміністрування ПДВ) ми попереду всієї планети, однак відстаємо в імплементації інших важливих норм, що давно діють в ЄС. На думку пана Мініна, Україна не готова відповісти на поставлені виклики, зокрема, у зв’язку з невиваженою системою оподаткування.

Також старший партнер висловив своє бачення того, куди рухається Україна в контексті обговорюваних питань. Пан Мінін вважає, що розвиток відбуватиметься емпіричним методом – шляхом застосування податків, що покажуть найкращі результати на практиці. При цьому Олександр наголосив, що Україні необхідно мінятися швидше, ніж міняється світ, та пропонувати цілком нові технології для приваблення інвестицій.