Олександр Мінін та Олександр Шемяткін були обрані до складу Громадської Ради при Комітеті ВРУ з питань податкової та митної політики

27 жовтня 2016

Сьогодні відбулося перше організаційне засідання Громадської Ради при Комітеті Верховної Ради України з питань податкової та митної політики (далі — «Громадська Рада»), на якому було затверджено персональний склад Громадської Ради.

Старший партнер «КМ Партнери» Олександр Мінін та партнер Олександр Шемяткін були обрані до складу Громадської Ради.

Громадська Рада є консультативно-дорадчим органом  Комітету з питань податкової та митної політики Верховної Ради України (далі — «Комітет»), створеним з метою проведення податково-митної реформи солідарними зусиллями органів державної влади та суспільства.

Свою роботу в Громадській Раді партнери «КМ Партнери» вбачають у забезпеченні прозорості законодавчого процесу з податково-митних питань і наданні Комітету методологічної та інформаційної допомоги у вирішенні питань податкової та митної політики. Це, в першу чергу, забезпечуватиметься фаховим аналізом законопроектів і пропозицій, прогнозуванням можливих переваг та недоліків їх прийняття, забезпеченням публічного доступу до таких фахових аналізів та прогнозів.