Адвокат «КМ Партнери» Антоніна Городецька стала Головою Податкового комітету Асоціації адвокатів України

3 жовтня 2016

Городецька АнтонінаАдвокат «КМ Партнери» Антоніна Городецька з 29 вересня 2016 року, за рішенням Правління Асоціації адвокатів України (ААУ), стала Головою Податкового комітету ААУ.

Антоніна у складі команди експертів «КМ Партнери» вже більше чотирьох років здійснює консультування та представляє інтереси українських та міжнародних компаній в судах, та як адвокат здійснює захист клієнтів у «білокомірцевих» кримінальних провадженнях. «КМ Партнери» відомі як провідні фахівці в Україні в сфері оподаткування, визнані лідери в наданні послуг з податкових питань; тож Антоніна у діяльності в якості Голови Комітету буде спиратися і на цей значний досвід і практичне розуміння і напрацювання в галузі податків.

Основною метою на посаді голови Податкового комітету ААУ Антоніна бачить роботу із спільних податкових питань адвокатської спільноти, практичну допомогу учасникам в питаннях їх діяльності (в тому числі з клієнтами) пов’язаній з податками, організацію зустрічей та заходів спрямованих на роз’яснення податкового законодавства, інформування про внесення змін, висвітлення актуальних і проблемних питань та можливих варіантів їх вирішення, побудову ефективної комунікації адвокатури, внутрішньої і зовнішньої (в тому числі з законодавцями, правозастосовчими та судовими органами), з податкових питань, і  визначення фахових підходів до найбільших актуальних питань в цій сфері. Вказаний напрям діяльності є дуже актуальним, зважаючи на значення податків в суспільному житті, змін у судоустрої України, а також у світлі реформи щодо адвокатської діяльності.