Антоніну Городецьку обрали членом ради Комітету з податкового та митного права АПУ

03 березня 2020

За результатами виборів до комітетів АПУ Антоніну Городецьку, старшого радника , обрали членом ради Комітету з податкового та митного права АПУ.

Під час виборчого процесу Антоніна презентувала свою програму розвитку Комітету, в якій одним із основних пріоритетів була визначена співпраця Комітету з представниками суддівського корпусу, державних органів влади, зокрема, Державної податкової служби, прокуратури, а також бізнес-асоціаціями. Також Антоніна бачить необхідність у посиленні GR-напрямку роботи Комітету та забезпеченні швидкого реагування на нововведення податкового та митного законодавства.

Антоніна у складі команди експертів вже більше восьми років здійснює консультування та представляє інтереси українських та міжнародних компаній в судах, та як адвокат здійснює захист клієнтів у «білокомірцевих» кримінальних провадженнях. Завдяки комплексному розумінню особливостей системи оподаткування підприємств та опираючись на значний досвід , визнаних лідерів у сфері податкової практики, впевнені, що Антоніні вдасться реалізувати визначені напрямки та зробити внесок в розвиток Комітету Асоціації правників України.