Міжнародне видання Best Lawyers International в черговий раз назвало експертів WTS Consulting/ КМ Партнери лідерами в галузі податкового права

7 червня 2016

ЮФ WTS Consulting/ КМ Парнери підтвердила звання провідної юридичної фірми в Україні у сфері оподаткування. Старший партнер Олександр Мінін й партнери Олександр Шемяткін та Іван Шинкаренковизнані кращими юристами року в сфері податків за результатами найпрестижнішого міжнародного рейтингового видання Best Lawyers International 2017.

Окреме почесне звання «Юрист року» отримав партнер Олександр Мінін за особливі досягнення в галузі податкового права. Звання «Юрист року» присуджується в найбільш затребуваних спеціалізаціях у великих юрисдикціях, в тому числі в Україні. Дане визнання є особливо значущим, зважаючи на те, що тільки один професіонал може отримати звання «Юрист року» у кожній юрисдикції.

Авторитетне американське видання Best Lawyers International проводить дослідження серед українських юридичних фірм, яке засноване виключно на взаємному оцінюванні роботи колег-юристів. Видання допомагає клієнтам знайти експертів у незнайомих юрисдикціях або сферах діяльності. Довідник складає списки найкращих юристів на основі опитувань, в ході яких конфіденційно оцінюється робота колег по професії.