КМ Партнери святкує 20-річний ювілей

22 березня 2019 року святкує свій 20-річний ювілей. У 1999 році Олександр Мінін став одним із засновників фірми, де він лишається старшим партнером до сьогодні. За 20 років виросла в одну з провідних юридичних фірм України і беззаперечного лідера у сфері податкового права. У 2014 році фірма стала ексклюзивним членом WTS Global в Україні – провідної глобальної мережі у галузі оподаткування.

20 років стали продуктивними не лише у сфері податкового права – сьогодні досвід фірми включає численні успішні справи у сферах митного, трудового, кримінального та корпоративного права, трансфертного ціноутворення, нерухомості та будівництва, сільського господарства, інтелектуальної власності тощо.

Експерти також займаються громадською, освітньо-професійною та видавничою діяльністю. Особлива увага приділяється вдосконаленню законодавства та реформам – фахівці фірми є авторами багатьох законопроектів, покликаних покращити умови розвитку бізнесу та стимулювати розвиток економіки України.

З кожним роком збільшує кількість успішних справ і проектів, зарекомендувавши себе як юридична фірма з відмінною репутацією, що підтверджується високими позиціями у вітчизняних та міжнародних рейтингах.

Дякуємо колегам, клієнтам та партнерам за довіру та плідну співпрацю.