КМ Партнери захистила інтереси «Монделіс Україна» в спорі з податковим органом щодо повернення коштів

11 жовтня 2018

Фахівці успішно захистили інтереси українського підприємства, що належить до міжнародної групи компаній Mondelēz International, найбільшого у світі виробника шоколадної продукції, печива та цукерок, у спорі з Офісом великих платників ДФС щодо повернення переплати.

У суді завдяки комплексно розробленій фахівцями стратегії захисту вдалося підтвердити право «Монделіс Україна» на повернення переплати з податку на прибуток, у тому числі значної частини суми, яка заперечувалась Офісом великих платників ДФС і не відображалась у внутрішній системі обліку податкових органів.

Суди підтвердили наявність у «Монделіс Україна» повної суми переплати з податку на прибуток, зобов’язали Офіс великих платників ДФС відкоригувати дані внутрішньої системи обліку, відобразивши повну суму переплати, та зобов’язали повернути суму переплати «Монделіс Україна». Завдяки цьому наразі «Монделіс Україна» вже повернуто практично всю суму такої переплати.

У судовому спорі представництво інтересів «Монделіс Україна» здійснювала команда фахівців , зокрема старший радник Марія Козленко та юрист Юлія Кривомаз, під керівництвом старшого партнера Олександра Мініна.