КМ Партнери відзначена рейтингом The Legal 500 EMEA 2020 у п’яти ключових практиках

16 квітня 2020

За результатами нещодавно опублікованого дослідження The Legal 500 EMEA 2020  рекомендована в 5 практиках – податкового, корпоративного та трудового права, а також нерухомості та будівництва і «білокомірцевих» злочинів.

Фірма отримала 1 місце в податковій практиці. Рейтинг зазначає, що «високо цінується за професіоналізм, вміння підібрати індивідуальний підхід в кожній конкретній ситуації та відмінний рівень надання послуг». Особлива увага приділяється досягненням старшого партнера Олександра Мініна, партнерів Олександра Шемяткіна та Івана Шинкаренка, які, за словами оглядачів ринку, є «видатними експертами в податкових питаннях», «мають гнучке мислення та блискучі знання вимог законодавства».

Успішний 20-річний досвід у практиці трудового права відзначений у 2 позиції цієї категорії рейтингу. Високу оцінку клієнтів отримав керівник практики, партнер Олександр Шемяткін, що спеціалізується на супроводі угод, наданні консультацій та представництві інтересів клієнтів у трудових спорах, включаючи ведення переговорів щодо укладення колективних договорів.

На третій позиції практика нерухомості та будівництва, яку очолює партнер Максим Олексіюк. Довідник відзначає значний досвід фірми у юридичному аудиті нерухомості, будівельних спорах, оподаткуванні нерухомості, отриманні дозволів на будівництво тощо. Як зазначає Legal 500, «фірма консультує великі міжнародні компанії щодо операцій з нерухомості та захищає їх інтереси у судах».

Визнання отримала і практика «білокомірцевих» злочинів, провідним фахівцем якої відзначений старший партнер Олександр Мінін. Довідник відзначає успішний супровід Олександром великої кількості кримінальних справ щодо економічних злочинів на значні суми. Зазначена практика також посіла 3 сходинку у своїй категорії.

4 місце належить сфері корпоративного права і злиття та поглинання. Рейтинг високо оцінює результати партнера Максима Олексіюка, що веде цю практику, в таких напрямках, як супровід укладення корпоративних договорів, корпоративна та податкова структуризація, супроводження інтеграційних процесів після злиття компаній, юридичний супровід реєстрації та ліквідації компаній, отримання дозвільних документів та ліцензій.

Дякуємо колегам та клієнтам за співпрацю, довіру і визнання!