КМ Партнери високо оцінена рейтингом Chambers Europe 2020

13 березня 2020

За результатами нещодавно опублікованого рейтингу Chambers Europe 2020  визнана лідером у категорії «Податки». Вже другий рік поспіль  є єдиною фірмою, що посідає найвищу позицію у сфері оподаткування в Україні.

Довідник відзначає, що є «беззаперечним лідером на українському ринку з податкових питань». Крім того, видання наголошує, що фірма «особливо сильна у податкових спорах та є експертом в успішному вирішенні спорів на рівні Верховного Суду».

«КМ Партнери – одна з найкращих команд в Україні з питань оподаткування», – зазначає одне з джерел дослідження.

Персональні визнання рейтингу отримали:

Олександр Мінін відзначений у категорії «Star Individuals» як провідний фахівець у галузі податкового права. Довідник наголошує на багаторічному успішному досвіді Олександра у наданні захисту клієнтам в значних податкових спорах, зокрема й у супроводі кримінальних справ. За інформацією одного з джерел, «він є знаковою особистістю на юридичному ринку».

Олександр Шемяткін відзначений у категорії «Band 1» як авторитетний податковий експерт, що знається як на складних податкових спорах, так і на податковому консультуванні. «Олександр заслуговує на найвищу міру поваги», – говорить один із оглядачів ринку.

Іван Шинкаренко отримав високе визнання за значний досвід та досягнення у сфері трансфертного ціноутворення та митного права.

Ознайомитися з результатами рейтингу можна за посиланням.