КМ Партнери виступили генеральним партнером VI Щорічного зимового форуму ААУ з кримінального права та процесу

21 грудня 2016

DSC0096016 грудня 2016 року відбувся VI Щорічний зимовий форум з кримінального права та процесу, організований Асоціацією адвокатів України. KM_Partners_logo_RGB виступили генеральним партнером заходу. На форумі обговорювалися актуальні питання, що виникають у роботі під час здійснення захисту по кримінальних справах, зокрема розглядалася практика функціонування деяких інститутів процесуального права у 2016 році, практика Європейського суду з прав людини, а також особливості кримінальних проваджень в європейських країнах.

Антоніна Городецька, адвокат, радник KM_Partners_logo_RGB, голова Комітету ААУ з податкового права, виступила з доповіддю на тему «Останні тенденції розслідування ухилення від сплати податків. Незаконність призначення податкових перевірок в рамках кримінального провадження».

Антоніна окреслила основні тенденції відкриття проваджень за ст. 212 «Ухилення від сплати податків» Кримінального кодексу України, а також надала пропозиції щодо шляхів вирішення ситуації із незаконним призначенням податкових перевірок в рамках кримінального провадження.

Завантажити pdf-файл презентації Антоніни Городецької.