КМ Партнери отримала визнання щорічного дослідження юридичних фірм України “Ukrainian Law Firms 2017. А Handbook for Foreign Clients” у ключових сферах практики

30 червня 2017

Високий професіоналізм команди відзначений щорічним дослідженням юридичних фірм України «Ukrainian Law Firms 2017. А Handbook for Foreign Clients» («Юридичні фірми України 2017. Довідник для іноземних клієнтів»).

визнана юридичною фірмою № 1 з податкового консультування та податкових спорів, а також увійшла до переліку кращих юридичних компаній України в агросфері.

Високий професіоналізм партнерів фірми відзначений у низці таких практик, як сільське господарство, нерухомість, будівництво та земля, податкове право, трансфертне ціноутворення та вирішення спорів.

Протягом багатьох років старший партнер фірми Олександр Мінін визнається одним з найавторитетніших юристів України у сфері податкового права, а також одним із провідних юристів, що практикують у агросфері.

Професійна експертиза партнера фірми Максима Олексіюка отримала високу оцінку дослідження у сферах нерухомості, будівництва та землі й у практиці вирішення спорів.

Партнер Олександр Шемяткін визнаний одним із кращих юристів у податковій сфері.

Партнера Івана Шинкаренка високо відзначено у трансфертному ціноутворенні.

Видання відзначає суттєвий досвід юристів фірми у наданні клієнтам юридичних послуг у таких сферах: конкурентне та антимонопольне право, корпоративне право та злиття і поглинання, кримінальні провадження з економічних злочинів, енергетика та природні ресурси, інтелектуальна власність, міжнародний арбітраж, трудове право, сфери судноплавства та транспортної інфраструктури, авіація.

«Ukrainian Law Firms 2017. A Handbook for Foreign Clients»(«Юридичні фірми України 2017. Довідник для іноземних клієнтів») – щорічне дослідження українського юридичного ринку, що видається англійською мовою і орієнтоване на іноземну та українську бізнес-аудиторії, представників міжнародних організацій, державних органів, іноземних посольств і торгових місій. Довідник містить огляд законодавчої бази та глибинне дослідження ринку юридичних послуг України.