Серія семінарів щодо останніх трендів у податковій та трудовій практиках

13 грудня 2016

P21902057-9 грудня експерти KM_Partners_logo_RGB провели серію семінарів для клієнтів на тему: «Останні тренди, податкові ризики, судова практика у питаннях: 1) перекваліфікації відносин у фактично трудові (включаючи торгові команди) та 2) просування товарів, надання знижок та бонусів».

Тематично семінари складалися з двох частин. У першій частині розглядалися актуальні питання, пов’язані з визнанням відносин фактично трудовими. Експерти KM_Partners_logo_RGB розповіли про останні тенденції перевірок контролюючими органами, можливі негативні наслідки перекваліфікації відносин у трудові. Окрему увагу було приділено ознакам «прихованих» трудових відносин «очима» податкової та судів, а також практиці європейських країн з даного питання.

У другій частині доповідачі детально проаналізували способи структурування відносин та останні тенденції судової практики. Також експерти зупинилися на ряді важливих питань щодо особливостей документального оформлення надання послуг, знижок, бонусів та ризиків їх неналежного оформлення.