Високий професіоналізм команди КМ Партнери відзначений щорічним дослідженням «Юридичні фірми України 2018. Довідник для іноземних клієнтів»

08 серпня 2018

За результатами щорічного рейтингового видання «Юридичні фірми України 2018. Довідник для іноземних клієнтів» (“Ukrainian Law Firms 2018. А Handbook for Foreign Clients”)   визнана юридичною фірмою № 1 у сфері податкового консультування та податкових спорів.

Також видання відзначає суттєвий досвід та високий професіоналізм фірми у наданні клієнтам юридичних послуг у наступних сферах: трансфертне ціноутворення, сільське господарство, нерухомість, будівництво та земля, вирішення спорів, трудове, кримінальне, корпоративне право, інтелектуальна власність, злиття та поглинання, енергетика.

Партнери   отримали такі визнання:

  • Старший партнер Олександр Мінін протягом багатьох років визнається одним з найавторитетніших юристів України у сфері податкового консультування та податкових спорів, а також одним із провідних юристів, що практикують в агросфері.
  • Партнер Максим Олексіюк визнаний видатним практикуючим юристом у сферах нерухомості, будівництва і землі та у практиці вирішення спорів.
  • Партнер Олександр Шемяткін визнаний одним із кращих юристів у сфері податкового консультування та податкових спорів.
  • Партнера Івана Шинкаренка високо відзначено одним із провідних юристів у практиці трансфертного ціноутворення.

«Юридичні фірми України 2018. Довідник для іноземних клієнтів» – щорічне дослідження українського юридичного ринку від видання «Юридична практика», що видається англійською мовою і націлене на іноземну та українську бізнес-аудиторії, корпоративних юристів, представників міжнародних організацій, державні органи, іноземні посольства, торгові місії, а також практикуючих юристів.