«Ukrainian Law Firms 2021. А Handbook for Foreign Clients» вкотре відзначає професіоналізм КМ Партнери у сферах оподаткування та трансфертного ціноутворення

26 серпня 2021


Уже восьмий рік поспіль  визнається юридичною фірмою № 1 у сферах і податкового консультування, і податкових спорів за результатами дослідження щорічного рейтингового видання «Ukrainian Law Firms. А Handbook for Foreign Clients». Окрім цього, значні досягнення фірми відмічені й у сфері трансфертного ціноутворення.

Також видання оцінило результативність та високий авторитет  у таких практиках як агробізнес, вирішення спорів, інтелектуальна власність, корпоративне право і злиття та поглинання, кримінальне право/«білокомірцеві» злочини, нерухомість, будівництво та земельні питання, трудове право.

Партнери  отримали визнання у таких практиках:

  • Старший партнер Олександр Мінін протягом багатьох років визнається одним із найавторитетніших юристів України у сфері податкового консультування.
  • Партнер Олександр Шемяткін визнаний серед лідерів у сфері податкових спорів та одним із провідних фахівців у податковому консультуванні.
  • Партнера Івана Шинкаренка визнано одним із провідних фахівців у сфері трансфертного ціноутворення.

«Ukrainian Law Firms 2021. А Handbook for Foreign Clients» – щорічне дослідження українського юридичного ринку від видання «Юридична практика», що публікується англійською мовою і націлене на іноземну та українську бізнес-аудиторії, корпоративних юристів, представників міжнародних організацій, державні органи, іноземні посольства, торгові місії тощо.