WTS Global створює передовий Європейський центр податкового права в Брюсселі

Брюссель, 22 лютого 2018 року – WTS Global, провідна міжнародна компанія з податкових питань, засновує свій передовий Європейський центр податкового права в Брюсселі під керівництвом компанії Tiberghien

WTS Global запустила свій Європейський центр податкового права (далі − ЄЦПП) у Брюсселі, який буде діяти під керівництвом Tiberghien, бельгійської компанії-члена WTS Global, як передовий європейський податковий консультативний центр для міжнародних клієнтів WTS. ЄЦПП працюватиме під керівництвом Коена Морбе, партнера з податкових питань в Tiberghien, і буде складатися з інших відомих фахівців з європейського права серед компаній-членів WTS Global, що діють у Європі.

Постійні істотні зміни у (податковому) законодавстві ЄС разом із чинним Європейським Судом, який виніс судові рішення у понад 300 справах з корпоративного оподаткування, починаючи з Avoir Fiscal, що стали приводом для створення інтегрованої європейської команди, яка складається з досвідчених фахівців у сфері європейського податкового права з підтвердженою репутацією. Група ЄЦПП буде повністю орієнтована на надання підтримки компаніям-членам WTS, а також виявлення можливостей та ризиків для клієнтів. Група активно інформуватиме та відбиратиме найбільш релевантні рішення Європейського Суду, надаватиме основну інформацію та роз’яснення щодо розвитку подій у ЄС, чіткі інструкції та директиви щодо того, як цей розвиток вплине на бізнес-клієнтів.

ЄЦПП буде охоплювати:

  • судову практику та законодавство ЄС у сфері оподаткування прибутку підприємств та доходів фізичних осіб;
  • податкове право та право соціального забезпечення;
  • захист основоположних прав;
  • ПДВ та митні питання.

«Створюючи ЄЦПП, ми допоможемо спрямовувати наших клієнтів через складний процес розвитку в європейському податковому законодавстві та продовжувати наш шлях побудови провідної міжнародної компанії у сфері податків, де об’єднання наших експертних знань відіграє головну роль. Я повністю переконаний, що з цією групою провідних європейських податкових юристів, які очолюють ЄЦПП, WTS Global закладає шлях до того, щоб стати лідером у Брюсселі з будь-яких питань, пов’язаних зі змінами в європейському податковому законодавстві». Вім Вуйтс, генеральний виконавчий директор WTS Global

«Мета цього спеціалізованого осередку експертів, які добре пов’язані з зовнішніми зацікавленими сторонами в Брюсселі, полягає в тому, щоб надати нові висновки та чіткі точки зору на користь наших міжнародних клієнтів, які ведуть бізнес у Європі».  Коен Морбе, Партнер компанії Tiberghien та Голова ЄЦПП WTS Global

Коен Морбе, який також є професором податкового права ЄС в Брюссельському податковому коледжі, буде говорити про останні податкові розробки ЄС на 67-й звітній конференції Інституту податкових фахівців у Вашингтоні, що відбудеться 27 березня 2018 року.

Про WTS Global

Маючи представництва у більш ніж 100 країнах, WTS Global є однією з провідних світових компаній у сфері податків, яка пропонує повний спектр податкових послуг без примусу глобальних аудиторських фірм. WTS Global свідомо не проводить річні аудити, щоб уникнути будь-якого конфлікту інтересів та бути надійним радником для своїх міжнародних клієнтів у довгостроковій перспективі. Клієнтами WTS Global є міжнародні компанії, міжнародні компанії середнього бізнесу, а також приватні клієнти та сімейні офіси.

WTS Global ретельно підбирає компанії-члени за допомогою суворих перевірок якості. Вони, як правило, є сильними місцевими гравцями на внутрішньому ринку, об’єднані прагненням побудувати податкову компанію майбутнього. WTS Global ефективно поєднує в собі старших податкових експертів з різною культурою та походженням, зокрема, штатних та консалтингових радників, представників регуляторних органів та цифрових компаній.

З додатковою інформацією можна ознайомитися за посиланням: www.wts.com