Олександр Мінін виступив у прямому ефірі на щорічній конференції WTS Global Meeting

26 жовтня 2022

20-22 жовтня у м. Берлін відбулась щорічна конференція WTS Global Meeting, у якій взяли участь кращі податкові консультанти з більш ніж 100 країн світу.

На жаль, цього разу старший партнер  Олександр Мінін не зміг бути особисто присутнім через важливі судові засідання. Але йому вдалося поспілкуватися з учасниками зустрічі у прямому ефірі.

Як зазначив Олександр у своїй промові, «це хороший знак, адже навіть попри воєнні дії та складну ситуацію в Україні, суди працюють, ми працюємо, наш офіс працює, люди тут, навіть якщо більшість дистанційно. Іноді немає електрики, іноді не працює належним чином Інтернет. У будь-якому випадку ми продовжуємо працювати для кращого майбутнього».

Під час виступу Олександр також висловив вдячність WTS Global та іншим фірмам-учасникам за підтримку і зазначив, що «Україна бореться і перемагає. Віримо, що ми започатковуємо новий світ, глобальні перетворення в багатьох аспектах економіки, а також у політичній, науковій сферах, і дякуємо всім за підтримку та реалізацію цих можливостей».

Учасники WTS Global з усього світу висловили свою підтримку Україні та команді , а виступ Олександра зустріли, стоячи з оплесками, відзначивши важливість його участі у заході для усієї спільноти WTS Global.

Цьогорічна зустріч WTS Global Meeting стала для багатьох дійсно особливою. Незважаючи на складну ситуацію, фірми-учасники знову зібралися разом після 2-річної перерви через пандемію і змогли поділитися своїм досвідом, новими досягненнями та обговорити шляхи розвитку світової податкової практики.