Олександр Мінін виступив експертом у II Всеукраїнських судових дебатах з податкового права

2 листопада 2015

WTS Consulting/ АО «КМ Партнери» стала партнером II Всеукраїнських судових дебатів з податкового права, які відбулися 31 жовтня – 1 листопада 2015 року в Національному університеті державної податкової служби України. Організатором дебатів став Київський обласний осередок Ліги студентів АПУ в м. Ірпінь.

Старший партнер, адвокат WTS Consulting/ АО «КМ Партнери» Олександр Мінін виступив в якості експерта суддівської колегії.

P1630413

У рамках заходу Олександр Мінін провів майстер-клас для студентів на тему «Загальні проблеми місцевих податків». Зокрема, проаналізував податок на нежитлову нерухомість й податок на землю. Окрему увагу приділив питанню законності транспортного податку як місцевого, з огляду на відсутність законодавчо визначеної мінімальної ставки податку. Кожен із розглянутих податків Олександр Мінін проілюстрував прикладами з судової практики, поділився секретами успішного представництва інтересів в суді.

Аналізуючи податкове законодавство, Олександр відмітив, що він за адекватні збори податків. Говорячи словами народної мудрості, державі варто збирати податки за принципом золотої середини, «не перегинаючи палки». Таким чином можна було б налагодити кращі відносини між державою та платниками податків.

Після закінчення судових дебатів Ліга студентів АПУ висловила вдячність експертам за участь у заході, за справедливий суд та цікаві й практичні поради для студентства з різних куточків України.

З повагою,

© WTS Consulting LLC, 2015