Експерти КМ Партнери провели семінар у рамках спеціалізованої аграрної виставки «АгроТехСервіс – 2017»

6 березня 2017

1-3 березня у Запоріжжі відбулася 16-а міжрегіональна спеціалізована виставка для аграрного бізнесу «АгроТехСервіс – 2017». Захід організований Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки Комітету підприємців агропромислового комплексу при ТПП України, профільних відомств та асоціацій. Максим Олексіюк, партнер, адвокат , був запрошений до вітального слова та взяв участь у відкритті спеціалізованої аграрної виставки.

В рамках заходу було проведено Семінар з податкових та земельних питань, на якому експерти    розповіли про законодавчі зміни в аграрній сфері. Спікери розкрили питання щодо нових правил нормативної грошової оцінки сільськогосподарських земель, податку на додану вартість, перевірок контролюючими органами та інші.

Доповідачами на семінарі виступили: адвокат, партнер Максим Олексіюк, який відомий своєю консультаційною практикою в сфері агробізнесу; Антоніна Городецька — голова Комітету податкового права Асоціації адвокатів України, адвокат; та радник, адвокат Олександр Нестеров-Сурменко.

Переглянути відеорепортаж заходу із коротким інтерв’ю Максима Олексіюка можна за посиланням.