КМ Партнери виступила юридичним радником Archer Software у трансакції з продажу активів на користь Cprime

22 грудня 2020

 виступила юридичним радником Archer Software, української компанії, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення на замовлення, у трансакції з продажу активів цієї компанії на користь Cprime, лідера американського ринку з Agile, DevOps та Atlassian консалтингу.

Команда  супроводжувала трансакцію з юридичних та податкових питань, включаючи аналіз податкових наслідків здійснення трансакції, роботу над договором купівлі-продажу, правовий супровід передачі прав на матеріальні та нематеріальні активи української компанії (торгової марки, програмного забезпечення, клієнтської бази та ін.) на користь нового власника.

Над проектом працювала команда фахівців  у складі партнерів Олександра Шемяткіна та Інни Таптунової і старшого радника Андрія Денисенка.

Cprime, компанія з міжнародної групи Alten, є глобальною консалтинговою фірмою, що допомагає синхронізувати бізнес в період трансформації. Cprime була відзначена нагородою Atlassian Agile Partner of the Year за 2019 рік та є обраним партнером для компаній зі списку Fortune 100, що прагнуть гнучкості та створення цінності бізнесу. Cprime допомагає бізнес-лідерам приймати рішення, впроваджувати цифрові продукти й перевершувати бізнес-цілі.

Archer Software – це компанія, яка займається консалтингом в області ІТ та розробкою програмного забезпечення, що допомагає стартапам та підприємствам діджиталізувати свої продукти у сферах охорони здоров’я, автомобілебудування та фінансових технологій. З 2000 року Archer Software спроектувала, розробила та супроводжувала понад 500 B2B, B2C та B2G продуктів для більш ніж 300 клієнтів.