Практика трудового права КМ Партнери серед топових позицій рейтингу The Legal 500 EMEA 2023

19 квітня, 2023

Високе визнання отримала практика трудового права , яка вже п’ятий рік поспіль займає Tier 2 за результатами міжнародного дослідження The Legal 500 EMEA 2023.

За інформацією з джерел дослідження команда  «висококваліфікована, відповідальна, завжди на зв’язку та готова вчасно допомогти».

Така відзнака стала можливою завдяки ґрунтовному досвіду надання правової допомоги у трудових питаннях, а також розв’язанні трудових спорів.

Команда  надає клієнтам широкий спектр послуг, має успішний досвід консультування компаній з різною внутрішньою структурою та чисельністю персоналу. Пріоритетне завдання у цій практиці – сприяння клієнтам у побудові найбільш оптимальних трудових відносин, що були б вигідними як роботодавцям, так і їх працівникам.

Правильно розроблена кадрова документація, ясна і чітка побудова трудових відносин на підприємстві в цілому сприяють посиленню трудової дисципліни, продуктивності праці, мінімізують ризики виникнення трудових спорів і – в кінцевому результаті – підвищують ефективність бізнесу.

Детальніше про практику за посиланням.

Вітаємо наших експертів та бажаємо подальшого зростання!