Радник, адвокат «КМ Партнери» Марія Козленко виступила з доповіддю на науково-практичному семінарі у Національному університеті «Києво-Могилянська академія»

31 січня 2017

Maria Kozlenko27 січня 2017 року в межах Днів науки Національного університету «Києво-Могилянська академія» відбувся науково-практичний семінар на тему: «Юридична аргументація в публічному праві (у фінансовій, податковій та банківській сферах)». Основна частина стосувалася аналізу відносин у податковій сфері. Актуальні питання з цієї сфери обговорили представники судової влади, Державної фіскальної служби, адвокати, практикуючі юристи, науковці та експерти.

Марія Козленко, радник, адвокат KM_Partners_logo_RGB виступила із доповіддю на тему: «Ultra vires податкових відносин». Марія розповіла про важливість дотримання встановлених Конституцією та Податковим кодексом обмежень органами законодавчої влади та місцевого самоврядування, розглянула основні практичні проблеми та наслідки неврахування відповідних обмежень при встановленні податків та зборів на практичних прикладах у розрізі судових спорів.

Завантажити pdf-файл презентації доповіді Марії Козленко.