WTS Global – переможець у номінації «Європейська фірма з непрямого оподаткування» за версією European Tax Awards 2017

24 травня 2017

18 травня в Лондоні відбулася церемонія нагородження European Tax Awards 2017 від авторитетного видання International Tax Review. Всесвітня мережа юридичних фірм WTS Global, до складу якої входить WTS Consulting (KM Partners), отримала престижну міжнародну нагороду European Indirect Tax Firm of the Year 2017 (Європейська фірма з непрямого оподаткування 2017 року).

Оскільки в ході дослідження враховували результати діяльності всіх компаній-членів WTS Global, ця нагорода є нашим спільним досягненням. Ми раді, що досвід  у сфері непрямого оподаткування в Україні став одним із факторів перемоги мережі WTS Global у цій категорії.

Принагідно, також відзначимо, що у національних рейтингах юридична фірма WTS Consulting (KM Partners) увійшла до переліку номінантів на отримання нагороди European Tax Awards 2017 у категорії «Фірма року у сфері трансфертного ціноутворення в Україні».

Нагороди European Tax Awards вручаються щорічно престижним міжнародним журналом International Tax Review (ITR). Провідні національні та міжнародні податкові консалтингові фірми з 27 країн відзначаються за видатні досягнення. Подані результати роботи оцінюються за інноваційністю, складністю та розміром команди.